29 heinäkuuta 2007

Valmista on

Nyt alkanee sitten se vieroitus vaihe, kun kakkos ET on valmis.
Ettei käy niinkuin Virkulle joka kieltää ongelmansa ja tekee vaan kännykkäpusseja nykyään ;)

Laukun teko meni yllättävän mutkattomasti, vaikka hieman taistoa oli korkeuden kanssa. Olisin halunnut tehdä korkeamman kuin mitä ohjeessa, mutta jos olisin tehnyt -tai siis kun tein - yhden kuvion enemmän, siitä olisi tullut aivan liian korkea. Ja taas purettiin..
Eli korkeus on sama kuin ruskeassa ET;ssä mutta sanka on lyhyempi. Aika paljon lyhyempi. Ruskeassa tein siitä liian pitkän ja nyt oottelen että koska siitä tulee perässä vedettävä malli, se kun tuntuu venyvän ihan silmissä.


Lanka on virolaista villalankaa ja sitä kului n. 100-150g.
Koko on 30/40cm ja hihna on n. 70cm.
Reunaan tein kerroksen puolipylväitä, niinkuin joku fiksu neuvoi. Katellaan miten käy.

En tiedä liottelenko kuumassa vedessä vai annanko olla tälläisenaan. Pelkään että onnistuisin pilaamaan sen ja sit harmittaisi.

Mieli tekisi laittaa vuori, mutta en ole ainootakaan sellaista tehnyt ja tuo ompelu ei ole oikeen mun juttu ollut koskaan että vähän jänskättää. Eli jos jotain vinkkejä asiaan löytyy niin mielellään otetaan vastaan.
En kyllä tiedä että kannattaako tälläseen laukkuun edes laittaa vuorta, mutta oon täällä katellut noita laukkuja ja kyllä se vuori tekee laukusta ihan toisen näköisen. Puhumattakaan siitä käytännöllisestä puolesta, ei putoile tavarat raoista, jne.


Ja loppuu vielä se perinteinen, eli musaa. Tää on ehkä maailman kaunein biisi ja vielä 80-90 luvulta, kelatkaa..


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mira, tuo kassi on yksinkertaisesti täydellinen! Niin ihanat värit ja kaikkee. Kiikuta tuo kassi heti nyt näytille sinne kassitempaukseen. Sullahan on ne tunnarit sinne MYV:in jäljiltä... Tuu ny!