19 syyskuuta 2007

Niin se aika kuluu

Tiedätte varmaan sanonnan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Se on valetta! Olen suunnitellut ja miettinyt ja räknännyt, että laitan kuvia valmiista jutuista tänne ja kirjottelen muutenkin, mutta mitään ei ole ilmestynyt! Voitteko kuvitella? Että ite se pitää kaikki tehdä, näköjään..


Olen viime aikoina taistellut tämän kanssa.
Näin paljon siitä on valmiina ja nyt alkaa olla ikävin vaihe, kun silmukoita on päälle 300 eikä meinaa tila puikolla riittää. Ja tietysti, kun mokaa - mitä teen aika tasaseen - niin on ikävämpi purkaa.


Kattelin tuota ohjetta joskus kaaaauan sitten ja tyrmäsin sen koska oli englannin kielellä. Mutta nyt tapahtui jotain aivan käsittämätöntä, tähän maailman aikaan, ja sain sen suomeksi joten olihan se pakko ottaa puikoille heti, kun sattui olemaan sopivaa lankaakin.

Oon hehkuttanut tätä tarinaa jokaiselle joka viitsii kuunnella, joten kerron sen teillekin, vaikka opetuksena siitä, että vielä löytyy ihania ihmisiä jotka viittii tehdä jotain muille ja muiden puolesta. Ihanhan tässä silmäkulma kostuu kun fiilistelee..

Kyselin joku aika sitten
Neulomossa, josko joku sattuisi tietämään tuon tai vastaavan huivin ohjetta suomen kielellä ja kun kävin seuraavan kerran katsomassa sähköpostin, oli sinne ilmestynyt suomenkielinen ohje tuosta huivista. Joku oli sen vartavasten suomentanut ja vielä kaupan päälle tehnyt salapoliisi työtä kun oli etsinyt osoitteen! Siinä jäi meidän perheen pessimistiltä monttu auki kun selaili sivutolkulla suomenkielistä ohjetta.

Olenhan mä siis aina tiennyt, että kässy-puolen ihmiset ovat avuliaita ja jos jossain palstalla sattuu kysymään neuvoa johonkin, niin melkein samanpäivän aikana sen saa. Ilman vittuilua, mikä tuntuu olevan se vallalla oleva tapa hoitaa asioita.
Mutta se että joku näkee noin paljon vaivaa tuntemattoman ihmisen takia, löi ällikälle jopa kässy-asioissa.
Tai en tiedä, vaikka se olisi ihan joka päiväistä, mutta ei ole kyllä mulle moista ennen tapahtunut.

Että KIITOS vaan
@@@ !!


Joo, ja ostin tänään uudet lenkkarit. Pitäs saada vyötäröä vähän kavennettua ja aattelin suunnata kuntosalille, joten mikäs sen parempi tekosyy shoppailla.
Ja ne on niin söpön värisetkin, että..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa huivia olet värkkäämässä! Hyvä sinä :).
Kässy-ihmiset nyt vaan on vähän sellaisia yli-ihmisiä, tavallaan niiku satuolentoja. Ne voi kategorioida samaan ruotuun joulupukin, mennikäisten ja kotitonttujen kanssa ;D.
Ihqut tossut :).

Kurnauskis kirjoitti...

Musta olis hirmu kiva, jos kaikki odottelis mua jouluna yhtä innoissaan kun joulupukkia. Ja kirjottelis lahja toive-kirjeitä Kässy-ihmiselle ;)

Oon odottanut koska nuo tossut veisi mut sinne salille, mutta vielä ne vaan hengailee kamarin puolella.
Itse asiassa ne on hajaantunut, varmaan estääkseen niiden jalkaa laittamisen. Laiskoja ovat..mokomat.