27 syyskuuta 2007

Uutta ja vanhaa

Nyt otin sitten työn alle päivittää vähän näitä valmiita juttuja. Ja jos alotetaan ihan uudemmasta päästä, olis vuoro sillä kuuluisalla Feather and Fan Comfort - huivilla.


Lanka on Tinttamarellin poikkeuksellisen pehmeää villa-lankaa jota kului vissiin 2,5 vyyhtiä. Huivin leveys lähentelee 140cm, eli pystyy käyttämään kaulahuivina.






Aikasemmin tein itelleni pyöräily tumput Noron Silk Gardenistä, mitä kului muistaakseni vaan kerän verran molempiin tumppuihin. Tuo Silk Garden on muuten ihan ykkös lankaa. Mulla on jemmassa Kureyonia muutama kerä, mutta jostain syystä en vaan saa siitä mitään puikoille, tiedä oikeen mikä siinä tökkii.
Niin, ja Tampereen Koskikeskuksen - tuskin niitä muualla onkoon, tyhmä - yläkerran lankakauppaan on tullut molempia myyntiin.. Ei hyvä, ei hyvä..



Ja tumputhan tehtiin My So Called Scarf- huivin kaveriksi.







Joo, siinä ne sitten olikin.. Lyhyestä se virsi(kin) kaunis.
Nyt tahkotaan sukkia ihan hulluna jouluksi, päätin kokeilla jälkikäteen tehtävää kantapäätä, kun ei ne perinteiset oikeen luonnistu.
Pieni mahdollisuus on, että jouluna turvaudutaan osto lahjoihin tai kerrankin totellaan sitä, kun kaikki sanovat, ettei tarvi mitään ostaa..


Niin, ja jos joku miettii miltä näyttää maailman kaunein mies, niin se on tässä;

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, sitä on Gimpin kanssa leikitty ja tumput vaan kädessä! Kohta on sitten keuhkokuume ja ties vaikka nuhakin ;).
Sulla nää käsityöt on aina niin kauniita ja ihanan värisiä. Oikeesti. Tykkään sun värimaailmasta.

Kurnauskis kirjoitti...

Terästän vastustuskykyä, ettei sitten tarvi sairastaa koko talvea. Ja oli mulla muutakin kun tumput päälle, sulla on vaan erikoinen mielikuvitus ;)

Niin, ja kiitos kehuista, lämmittää mieltä kovasti, kun ne tulee sulta, netin Tehokkaimmalta virkkaajalta =)

Anonyymi kirjoitti...

Herätyyyys! Pitäisi jo varmaan välillä virkata tai neuloa jotain ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Telefone VoIP, I hope you enjoy. The address is http://telefone-voip.blogspot.com. A hug.