03 toukokuuta 2007

Kusti polkee ja vali vali

Harvoin saan postissa muutakuin laskuja. Tänään oli kuitenkin poikkeus. Olin jo unohtanut että olin huutanut itselleni lukemista ja tänään oli napsahtanut luukusta kirja.



En ole paljonkaan lukenut englannin kielisiä kirjoja ja muilla kielillä sitäkin vähemmän.
Mutta tätä ei löydy meidän koti kielellä, eli ei auta, ei..
Ja hyvää se tekee hiukan harjotella, kun vieman aikaa sitten en pystynyt ilman sanastoa kirjottamaan meiliä. Ja piti vaan ilmottaa että maksettu on..

Vappu meni ihan mukavasti. Olin maanantaina töissä niin myöhään kuin kehtasin, ettei aleta syyttää mielistelystä ja illan mietin kotona miksen minäkin ole nuori ja into piukassa menossa ulos -satoi tai paistoi - ryyppäämään.
Sen sijaan minä kävin yöllä soittamassa alakerran ovikelloa ja valittamassa. Ei muuten mutta oli musiikki sen verran kovalla että pelkäsin ikkunoitten tulevan sisään. Ei taida ihmiset tietää että kun pitää musan pienemmällä, kuulee myös kaverin puhetta, ettei tarvi huutaa.

Sopii muuten yrittää tuntea itsensä nuoreksi ja "antaakaikkienkukkienkukkiavaan"-asenteella eläväksi kun seisot pyjama päällä rappukäytävässä yöllä kello 2.00 soittamassa naapurin ovikelloa ja käskemässä laittamaan musiikkia pienemmälle. Ei meinaan onnistu!!
Mutta amatöörithän ne ryyppää pakollisina juhlapyhinä.. Eikö??

Ei kommentteja: